неділя, 17 лютого 2013 р.

Cheeeeeze

Був такий пункт в списку бажань на цей рік - спробувати 10 нових видів сиру. Виявилось, здійснити його було простіше за інші, завдяки Ашану, і поїздкам за кордон.

1. Артісональ. На смак чуть схожий на брі, але всередині значно гостріший. Рекомендую.







2. Куломьє - досить смачний, теж схожий на Брі






3. Камамбер (на малюнку нижче) - всередині більш схожий на традиційний голандський по твердості, ніж інші кемембери, зовні  оболонка така ж як у всіх. Незарах (в жерстяній баночці смачніший).





























4-10. В поїздці до Праги ми закупилися сирами по дорослому. Найбільше сподобався "старий голандець" і той що справа на фото, але сказати що якийсь був не смачний просто гріх.























11. Bavaria Blue (дякую кумі Олі). Чомусь не сфоткав, тому вставляю фото з нету. Ням-ням. Колись я пробував щось з голубих сирів (ті що всередині мають ядерну цвіль), не подобалося, а цей дуже смачний.

12+. ще щось було.

Отже, гастрономічні смаки розширили, нового скуштували. Всім вам вина не-солодкого, сиру цвілого, і авто без даху.

2 коментарі:

  1. Мені теж всілякі благородні сири смакують, особливо якщо їсти їх з солодким: медом, або варенням.

    Єдиний випадок, коли мені сир ну реально не пішов - Пеше Міньйон.. дуже він якийсь вже смердючий виявився.

    ВідповістиВидалити
  2. Ох і як же я полюбляю сир! В Австралії мяких сирів - просто багатезно, а от з твердими не склалось.. деколи сумую за нашим "Російським".

    ВідповістиВидалити