пʼятницю, 13 квітня 2012 р.

9 місяців

Сьогодні п'ятниця 13-го, і рівно 9 місяців тому... з'явилася на світ наша донечка. В такі дні хочеться згадати як це було, і раптом виявляється що стільки всього змінилося.

Отже, як це було, 10 моментів від 0 до 9ти.

0 місяців. 13 липня 2011 року, за 2 дні до таткового 30-ліття, в 13.55, Дора вирішила що чекати нема куди і з'явилася на світ з параметрами 51 см 2960грам, на 10 грам більше ніж мама Х років тому. Першим її побачив лікар, акушерка, санітарка, тато, і ще кілька практикантів які були шоковані не менш ніж сама Дора. Було дуже багато ейфорії, яка в кожних батьків своя.


1 місяць. Батьки одягнули платтячко, котре тато купив на здачі до коляски, коли дитині було 2 дні, дали якісь кульки і взялися фотографувати


2 місяці. В нас був такий чубчик, спали ми в такій піжамці і з мишеням


3 місяці. Малюк вже впевнено вникав в нюанси парного програмування, ревю коду, і інших непростих речей


4 місяці. Плавання, власна планка в новій великій шафі, вага у 5,555 кг, нарешті переселились в власне помешкання


5 місяців. В цього платтячка своя історія ;)


6 місяців, перше півріччя. Цих каченят Дора з величезним азартом виловлювала з води і обсмоктувала. Хіба можна повірити що дитині не дуже буде подобатися м'ясо?


 7 місяців. Якось вранці дитя прокинулося в 6:00 і почало бавитися. Щоб дати мамі відпочити ми пішли в іншу кімнату і там спілкувалися.


8 місяців. 8 черепах.


І нарешті, 9 місяців. В нас є така штука, в якій 100 кульок + всякі бонуси. Хто хотів червону?


9 місяців (чи то вже 18, дивлячись як рахувати) позаду. Зараз в нас вже 8кг, 68 см і 6 зубів. Відбираючи фото, часом було дуже важко визначитись, бо було ще стільки особливих моментів, майже 3000 фото.   

Як ми святкували хелувін, як гуляли з друзями, як вітали бабусь і дідуся, займалися гімнастикою, плавали в басейні, стрибали, сиділи, стояли, лежали, сміялися, кривлялися, кусалися, реготали, вибиралися на лижі, вимазувалися з голови до п'ят, і ще стільки всього!

Набирайся сил, малюк. Попереду, напевне, не менше всього цікавого.

6 коментарів: