неділя, 11 листопада 2012 р.

Форель, вершки, гриби

Давно щось не писалося. Щоб хоч якось підтримувати форму, еспромт-рецепт риби в вершково-грибному соусі.


































Так от були ми минулого тижня в відрядженні в Києві, 4-ро хлопців. Ввечері щоб ефективно провести час збиралися і ще трохи працювали, а разом і вечеряли. Так от зайшла в нас справжня чоловіча розмова про італійську кухню, види сирі, про фарбування форелі і лосося і способи його приготування. Так і прийшла ідея спробувати його в вершковому соусі.



У вихідні якраз було трошки часу і трошки необхідної риби. В самий критичний момент пошуку рецепту пропав інтернет. Але нас цим не злякаєш - прийшлося вигадувати.

Так от, рецепт  простий як двері, але смачний і поживний.
1. Рибу смажимо з обох сторін (можна навіть без олії). Сіль, перець як кому до душі.



2. Гриби смажимо на маслі, додаємо часник, гриби, сіль, трішки муки.























в останній момент додаємо 200 грам вершків і тушкуємо 5 хвилин



3. Заливаємо рибу соусом, і тушкуємо 20-30 ще хвилин. Рибка виходить дуже м'яка і соковита.



Чудово смакує з запеченою картоплею і соусом "до картоплі" (сметана, майонез, кріп, часник, сіль, перець).

Немає коментарів:

Дописати коментар