неділю, 2 грудня 2012 р.

Проект 36/360 - відлік почато

36 бажань на 360 днів

Тут список моїх справ, планів, бажань на найближчий (майже) рік. Хоч я і не фанат ведення списків (доцільнішим є тренувати пам'ять аніж бути заручником паперів), але хочу спробувати такий підхід в "середньочасовій" перспективі (чеклісти на день я складаю тільки коли перебуваю в режимі екстремального мультитаскінгу і пам'ять не тримає навантаження). Цікава реалізація планів в досвідчених блогерів і піемів проектів 365, як от в chrishoneybee, яка мене і підштовхнула до заведення такої сторінки (деякі пункти навіть запозичено).

Отже, план складається з виключно з того, що хочу я (не хтось інший, хоч межі тут не є чіткими), включає пункти різного плану і важливості ("справи життя" і маленькі забаганки) і може поповнюватися. Публічність означає певне зобов'язаня перед іншими - хоч це перетворює трішки мої бажання в очікування інших, але такий підхід працює. Ну і за кожен невиконаний пункт - виконане чиєсь бажання (в межах розумного, побажання можете вже присилати в довільній формі). Ну і якщо хтось хоче допомогти в моїх бажаннях, можемо скооперуватися. 


По часу - 360 днів, тобто майже повний рік, а по кількості назбиралося 36 (якраз по 10 днів на штуку), бо 101 якось придумати чи згадати було тяжко.


Сторінка з бажаннями

8 коментарів:

  1. бачу і мені таке треба замутити, тобто в мене є список, але його крім мене ніхто не бачив, і там багато чого вже 2річної давності

    ВідповістиВидалити
  2. +1!!!! Напевно і я приєднаюсь,бо з часу як завершили "365" і проміжок до ремонту, ще цікавилась блогом, а потім ми перейшли в фазу РЕМОНТ і все....Зараз завершивши майже фазу переїзду, відчуваю сили і наснагу, а головне бажання вернутись до блогування!!!!
    п.с.Куме, бажання кльовезні, одразу підписуємось на пункти № 3,6, 7, 13, 18, 21!!!!!, 25, 27, 31, 35(мрію про італійську) та 36 (разом з нами, Усатими і Дяками можемо замутити а-ля американ. сімейні змагання).

    ВідповістиВидалити
  3. ну сімейні футболки можна обєднатися на виробництво, так дешевше було б (просто кожна сім'я собі задизайнить те що хоче)

    ВідповістиВидалити
  4. 17. Постригтися наголо
    :) це як мінімум небезпечно :)

    ВідповістиВидалити
  5. А пункт 25(Данія) виконати легко, якщо влаштуватись на роботу на Консенсію :)

    ВідповістиВидалити
  6. Я так само як і Славко маю списка вже давно але щось ніяк не покажу нікому, до того ж він динамічний - вічно щось додається а щось викреслюється тому часові рамки не начепиш, а без дедлайнів стимул не такий, от і незнаю як з тим бути =)

    ВідповістиВидалити
  7. как повезло с Консенсией?

    ВідповістиВидалити