вівторок, 14 січня 2014 р.

Ретроспектива 407 днів

Так вже сталося що станом на сьогодні, пройшло 407 днів з тих 360, запланованих на 36 бажань. Підсумки, м'яко кажучи, невтішні. Не те, щоб я очікував абсолютно все виконати, але якихось 70% мені здавалися мінімумом. В результаті - 50%. Так, я до себе добрий і пробачаю невеличкий оверхед (для не-айтішніків, оверхед - це пере-використання ресурсів, зазвичай в формі відведеного часу на задачу).

Тепер коротенька аналітика (для айтішніків, на разі сама нова аналітика то є predictive analytics тобто аналітика, що крім висновків ще й прописує рецепт).

1. Для розвитку якоїсь творчості чи самовдосконалення майже нічого не зроблено. Ні тобі іноземну мову якусь почати вивчати, ні фотошколу пройти, ні кулінарних курсів.
Рецепт - менше спати, більше рухатись. А ще, пробудити голод, про який Стів розказував.

2. Активного відпочинку забагато хотілося - і в Кам'янець, і Шацьк, і в карпати. Досить моря і лиж. А ще замки таки були.
Рецепт - менше хотіти, і спати, більше рухатись. Або не чекати вихідних і погоди.

3. Було багато відряджень в Москву, розбавлені Святим Петербургом і Новим Йорком (які були так щільно, що й не було коли писати про них). Всього 16 відряджень за рік, з них 5 - за останні 2 місяці. Трохи забагато, але втягуєшся.
Рецепт - само лікується ;)

4. Кілька пунктів відпали самі по собі - шумоізоляція авто, домашній кінотеатр і тому подібне.
Рецепт - навіть не планувати того, що не дуже потрібно. Краще поспати щоб відновити сили для п1 і п2.

5. Найважливіше. Протягом цілого року так і не відвідали близьких родичів на Поліссі Франківщині (які ще не бачили Доротею). Тут просто соромно і немає ніякого пробачення.
Рецепт - просто виправити ситуацію найближчим часом (аби лиш снігом дороги не перемело, як тоді біля Бродів).

Попри такі не дуже втішні результати (нагадаю, 50%), є і позитив - половина все ж таки виконана. Багато подорожей, зоопарк, фото туману, лижі, апгрейд фотіка, ширік, дерево роду і архіви фото. А крім планованого - переставлений віндовс, який до того жив спокійно 4 чи 5 років. Нарешті лампа в коридорі. 7 країн (Чехія, Кіпр, Німеччина, Росія, США, Польща, Італія), зміна напрямку роботи, більше спорту. В 2013 я трохи таки писав (14 дописів), але менше фотографував (3000 фото проти 5000 в 2012). Поміняв лампочку ближнього світла в авто. Були на весіллі разок. Були на Закарпатті в дитячому таборі. Кілька раз були на іподромі і кілька разів зранку в лісі в Брюховичах (виганяли кашлюк, який нас дістає вже третій місяць). Традиційно часті плов і тушкована картопля змінилися (чи то доповнилися) кроликом в сметані, коплєтками, сирничками, кручениками, полєнтою (кукурудзяна каша з болоньєз - ням ням) і кілька разів качкою з яблуками (це не рахуючи десерту з маскарпоне і малиною - привіт, Олка). Дора має велосипедик, в вересні вона пішла в садочок (в який ходить наразі з завзяттям), і ще, пропливає десь метрів 10 сама без підтримики (в ластах, без нарукавників). І нарешті, Дорочці сьогодні вже 2 з половиною, хоча в цьому моїх заслуг мало, то час сі летить.

На 2014-й глобальних планів немає (ну хіба кілька). І так, я таки пострижуся наголо і спробую кріо-сауну.

Звершення і вам глобальних планів, і з Старим-Новим Роком!

Мрійте і щось та й збудеться.




3 коментарі:

  1. Саша, я вже з півроку, ще як гліб постригся, теж планував на голову, та шось не зберусь, давай разом, але вже як тепло буде )))

    ВідповістиВидалити
  2. хлопці, та нащо ж наголо стригтись ))) не лякайте дітей :)

    ВідповістиВидалити
  3. Класна ідея, завжди хотів спробувати довготермінове планування. На 2014 поставив собі 12 цілей, цікаво буде в 2015 подивитись на результат :)

    ВідповістиВидалити